Nejnovější recenze ze sekce Dětské zábrany
- odpovídá představě
MoMi zábrana na postel Lexi light grey
Přidáno: 4. června 2024
(naposledy upraveno 4. června 2024)
Zakoupeno v Electro World
- Rychlá montáž,vypadá kvalitně a drží
- Zatím nic
Zatím vše ok .
- Skvěle drží pod matrací
- Bezpečí pro dítě
Splnilo očekávání. Všechno odpovídá popisu. Hezký vzor se zvířátky a abecedou.
- provedení
- množství klíčů
Je to skvělý výrobek. Koriguji tak začínající a nejistou chůzi vnučky a předcházím pádu na tvrdém chodníku, když chce jít sama a ne za ruku. A krom toho mám jistotu, že mi daleko neuteče:)
- nesedí na dveřích ani přilepené
- astronomická cena za pár plastových výlisků a plechový klíček, to ale asi bude věc výrobce, nebo balení
- kvalita
- zpracování
- design
- "příslušný" počet konektorů k propojení (2 ks ke 3 zábranám)
Zábrany vypadají kvalitně (i když jde převážně o plast), 3cestný zámek dobře vymyšlený, snad vydrží dlouhodobě při každodenním používání (při zamknutí je opět nutné vyvinout sílu pro zacvaknutí)
Látku po vybalení z krabice je nutno silně napnout, abyste zapli zip.
Běžné lůžko má rozměr 200 x 90 cm, kupoval jsem 3ks, do tvaru U.
Cena:
Cena zábran je poněkud vyšší (holt za kvalitu se platí), ovšem vzhledem ke zmíněné kvalitě výrobku je však obhajitelná :)
Teda obhajitelná pro rozměr 200 cm.
Kde je však neobhajitelná/nelogická, tak u rozměru 90 cm. Jedná se de facto o poloviční verzi (poloviční látka, půlka tyčí..).. přesto je cena stejná jako u 200 cm :/ takže pokud objednáváte 3 ks do tvaru U, tak je to 1890 Kč x 3! což se opravdu značně prodraží ... evidentně využívají monopolní postavení na trhu
Dalším "negativním" a pro mě nepochopitelným bodem jsou připojovací konektory.
U každého produktu je psáno: "Při koupi 2 a více kusů zasíláme automaticky příslušný počet konektorů na propojení zábran k sobě" -> "příslušný" - což je teda kolik?
Každá zábrana lze spojit s další zábranou na 2 místech (nahoře a dole - což bohužel nikde nevyčtete a zjistíte to až doma při montáži). Při objednání 3 zábran (což vychází na 4 body spojení) jsem konektory dostal pouze 2 ks*! Což je opravdu málo. Proč pouze 2 ??!
Konektory jdou sice samostatně dokoupit, jejich cena je 99 Kč za pár (2ks), ale Velmi mě mrzí, že mě paní po telefonu neupozornila (vzhledem k tomu, že máme specifickou postel, kde je nutno dbát na zvýšenou bezpečnost), že by bylo vhodné pro maximální stabilitu a pevnost zábran 1 pár konektorů navíc dokoupit. Protože bych si je rovnou hodil navíc do objednávky.
Nyní je situace taková, že víc zaplatím za poštovné, než za zboží. Naprosto zbytečně.
*konektory jsem tedy využil pouze v horní částí zábran, naštěstí pro vložení matrace se ohrádka díky ní (+ rámu postele) v dolní části zpevní a nejsou konektory vyloženě potřeba. Každopádně pro lepší pocit a maximální stabilitu bych je stejně doporučil a namontoval bych je.
Ve výsledku si říkám, zda kvůli 99 Kč za 2 ks konektorů, vzhledem k nemalé ceně zábran, je třeba vymýšlet takovéhle machinace a nedávat dvojici konektorů ke každé zábraně automaticky.
Jelikož jdou ohrádky využít i samostatně na zemi, automaticky přiložené konektory pouze pro vrchní spoj opravdu nestačí!
strašně obrovské hnusné ochrany rohu hodí se to maximálně tak do dílny na nábytek v bytě pokojích bych to nedala ani omylem
ideální ochrana rohu kulatá lepítka nedrží úplně všude ale to se prostě stává lépe přilepit a je po problému
dostatečné ochrana rohu nejsou to velké kusy ale tak ideální
- Kvalitní zpracování
- Splňuje očekávání
Vyšší cena, ale odpovídá kvalitě.
Jsme spokojeni.
Safety 1st Zábrana na postel šedá
Přidáno: 15. května 2024
(naposledy upraveno 1. července 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
odpovídá popisu
- Top!
- Snadná instalace
- Flexibilita použití - defacto na jakkoliv úzký průchod - my potřebovali na 60cm, na to jich moc není
- Funguje
- V balení jsou 3 sady držáků na zeď, takže můžete mít namontováno na 3 místech po domě a zástěnu mezi nimi přesouvat dle aktuální potřeby - jde to snadno
nelepí ani na hladkém povrchu,což by měla být nejdůležitější vlastnost
Příjemný materiál, hezky přilnul ke stolu.
TopQ Chránič rohů Ornament bílý 4 ks
Přidáno: 29. dubna 2024
(naposledy upraveno 29. dubna 2024)
Zakoupeno v Špunti v Bezpečí.cz
- Design
- Lepidlo bylo složité
iMex Toys zábrana na postel 120 cm šedá
Přidáno: 29. dubna 2024
(naposledy upraveno 29. dubna 2024)
Zakoupeno v Hračky Ijáček
- levné
- možnost sklopení
- zašpiněný potah
- jednu tyč bylo nutno upravit nářadím, jinak nešlo spojit
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »