Nejnovější recenze ze sekce Dětské zábrany
- Kdyby fungovala, vypadala by alespoň hezky.
- Dětská zábrana nastavitelná SPRINGOS BabyLock bílá funguje bohužel pouze krátce po zakoupení, po pár měsících se dole ošoupe plastový díl a dvířka nedrží dole zavřená. Po dalších měsících začnou praskat plastové díly nahoře a začne z obložek dveří vypadávat rám i s dvířkama. Určitě není pro každodenní použití, nevydrží ani jedno dítě, natož pokud někdo plánuje děti 2 po sobě.
Zábrana nám kolikrát spadla na dítě nebo dítě na ni, není vůbec bezpečná. Výrobcem bohužel velice špatně zvolený plastový materiál na jednotlivé díly. Určitě reklamujte hned při první zjištěné závadě, protože to nebude první ani poslední.
- Snadná montáž, nepřekáží pod matrací.
Chrání spolehlivě.
- Elegantní doplněk ke krbu. Kvalitní zpracování. Naprostá spokojenost
Doporucuji
- Super neviditelna pojistka.
- Naváděcí díl pro správné nalepení a uchycení.
- Když za dvířka (šuplík) silněji zatahnete (jako můj 1 a půl roční syn ), tak se může stat, že to vytrhnete.
- Funguje výborně
- Trochu hůře se otevírá
- Funguje jak má a zároveň se i jednoduše a pohodlně otevírá
Nepoužitelné. To co poslali, se vůbec nedá použít jako zábrana, horní část ohrádky, kde je uzavírání, má od sebe 4 cm a nedá se tak vůbec zavřít. Takový šmejd jsem dlouho neviděla. Vyhozené peníze.
zatím perfektní, trošku náročnější při otevírání a zavírání (pevná pružina) ale za to drží napnutá, když není potřeba, dá se krásně "uklidit" zavinutím...máme nad schody proti pádu pejska a kočičky
- Plní účel
Pojistky na skříňky, dítě je nedokáže otevřít jako levnější jen nasouvací s drobnou pojistkou, sice o něco dražší, ale určitě se vyplatí. Doporučujeme
- Jednoduchá montáž
- Rychlá montáž, pěkné provedení.
- Pěkně řešené provedení
- Škoda že jsou krajní díly plastové a ne kovové. Při větší síle utažení se plasty vyhnou z osy.
- Funguje skvěle. Od té doby již nemám strach uspávat miminko v posteli a když usne, můžu se v klidu věnovat ostatním činnostem. Doporučuji, za klid duše to opravdu stojí.
Skvělé. Doporučuji. Funguji bezvadně.
- Dle představ
V pořádku
- Snadné nasazení na rám postele
Pro menší děti bych uvítala o něco vyšší zábranu, nicméně rozměry této jsou pochopitelné vůči výšce rámu postele
- Hezké provedení
- Pratelné sítě
- Pokud máte postel s úložným prostorem, se zábranami jej nebudete moci využívat (postel nejde zvednout jestliže nainstalujete víc jak jednu zábranu)
- Na webu je, že zábrany nemusíte vrtat do postele, proto jsme si je vybrali, ve skutečnosti musíte vrtat spojovací lano
- Na webu je u zábran uvedené rozpětí výšky, kterou si můžete nastavit, ve skutečnosti je výška zábrany daná a rozpětí je myšleno pouze pro různé výšky matrace
- Zábrany jdou velmi složitě zaklapnout v jednom člověku - na jedné straně držíte na druhé straně zábrana padá dolů a tím ji u zámku vyvracíte a páčíte (u zábran 180cm a více)
- Zámky, i přes veškerou snahu, zacvakávají hlasitě, opravdu hodně hlasitě, takže si složitě uspané dítě vzbudíte
- Po dvou měsících využívání jeden ze zámků zlobí, nezacvakává, zábrana vypadává a obvykle se chytí až na několikátý pokus o uzavření
- Spojovací rohy pro zábrany jsou zevnitř postele, naše dítě hned přišlo na to, že mu poslouží, jako stupátko... Akčnější děti vám zábranu jednoduše takto přelezou
Za zábrany jsme zaplatili přes 5,5tis a očekávali jsme top vychytaný produkt.
Ano, dítě od pádů z postele jistě uchrání, ale počítejte se sníženým komfortem užívání postele a dalšími nedokonalostmi.
Včera jsme nalepili a zatím to syn nestrhl, tak snad vydrží
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »