Nejnovější recenze ze sekce Dětské zábrany
KIK KX7911 ochranná průhledná páska na hrany stolu a nábytku 1m
Přidáno: 21. dubna 2023
(naposledy upraveno 21. dubna 2023)
Zakoupeno v Dětské zábrany
Nedrží
- funkční a jednoduchá montáž
- Jidiné zábrany tohoto typu
- Snadná manipulace
- Srolování bočnice
- Velmi pevné
- Jednoduchá montáž a instalace na postel
- Jednoduché propojení více zábran
- Hezký vzhled
- Materiál, přes který proudí vzduch
Naprosto nejlepší zábrany na postel. Měli jsme jednu a pak dokoupili druhou. Zábrany jsou opravdu velmi pevné - syn běžně úmyslně vlézá do prostoru mezi zábranu a matraci a zábrana se ani nehne. Doporučuji všem rodičům
16to měsíční dcera si to umí otevřít, několik jich už dokonce ulomila. Odlepují se.
- Slouží svému účelu
- Je jediná, kterou se mi povedlo dohledat v rozměrech na celou délku postele
- Videonávod
- Horší kvalita papírového návodu, pravděpodobně je dělaný na všechny 3 verze, ale není to v návodu zapsáno
- Výrobce asi nedomyslel, že by někdo mohl chtít zábranu otevírat i z vnitřní strany postele, a nejsou tomu uzpůsobeny předvrtané dírky pro pojistky. Přitom by jen stačilo předvrtat je i z druhé strany tyčí. Nyní mám konstrukci pod matrací „nezajištěnou“ a nepůjde mi regulovat výška
- Otevírání (odemykání) zámku moc nefunguje na jiný prst než palec (asi musí být přesný úhel, pod kterým se zámek zmáčkne)
- Zavírání (zacvakávání) zámku nefunguje dobře na jedno přitažení zábrany, někdy je třeba použít obě ruce a pevně přimáčknout a trochu s tím šachovat, než západka zapadne
- Lehká instalace
- Pevná konstrukce
Safety 1st Prodloužení pro zábranu Quick Close Plus
Renata Dekanova
Přidáno: 15. dubna 2023
(naposledy upraveno 15. dubna 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Lehká instalace
- Dobre sedi
- praktické za dobrou cenu
- máme zábranu týden, tak nevím
- Vysoka
- Lze stáhnout dolu
- Lze spojit jednotlivé zábrany v rozích postele
- Dostatečně pevná
Skvela zábrana, pomocí tří jsme udělali z postele ohradku. Je dostatečně vysoká a pevná, abychom se nemuseli bát, ze nám miminko vypadne ven.
už žádné modřiny, na náytku vypadají hezky
- Rychlá montáž
- Po čase začala vrzat
Splnila očekávání. Párkrát jsme do ni narazili nebo na skočil pes a po nějaké době začala celkem vrzat. Na funkčnosti to nic nemění. Asi bychom koupili znova. Dá se otevřít na obě strany.
- dosud jsem neobdržel
Až po instalaci do postele jsem zjistila, že jeden kloub je vyloženě špatný. Zábrana funguje jen na jednom kloubu, tak se docela bojím aby mi dítě nevypadlo(má dost vysokou postel). Při sklápění a znovu postavení se musí použít hrubá síla. Bohužel pro mne není reklamace jednoduchá, tak si musím výrobek nechat a naučit se modlit..Jinak i matriál nevypadá nijak kvalitně, rozhodně to není takové terno jako v popisu..materiál síťky je obyčejná látka (neomyvatelná)a plastové díly a klouby moc věrohodně taky nevypadají(jeden kloub ani nefunguje)
- Skvěle drží
- Snadná manipulace
- Dítě si s tím tak snadno neporadí, takže nehrozí otevření jako u jiných pojistek
- Délka
ok
- Jsou to jedny z mála vysokých zábran na postel tohoto druhu.
- Dodají pocit bezpečí
- Zábrana se špatně zavírá, několikrát se vycvakne, než to drží
- Grif otevírání by mohl byt jednodušší, někdy je to na zlomení prstu
- Při zatížení matrací zábrana trochu trčí do prostoru (není kolmá s postelí), což v malé ložnici ubírá místo
Zábrany plní svou funkci, ale to provedení není moc kvalitní.
Zábrana splňuje účel, pro který je určena, jednoduchá a rychlá montáž
- Neviditelné umístění
- Odolné proti dětem