Nejnovější recenze ze sekce Dětské zábrany
Zámky máme na oknech delší dobu. Na jednom nám chyběl, máme zvědavé dítě šplhající po oknech. Tak jsme zámky raději vybavili všechna okna. Pak je neuměli otevřít ani natěrači rámů :-).
Tak snad na to nestihne přijít ani malé dítě v té chvilce, co si třeba potřebuji odskočit na wc.
Hlavně bezpečnostní
Pupyhou Zábrana 63 - 70 cm bílá
Přidáno: před 14 hodinami
(naposledy upraveno před 14 hodinami)
Zakoupeno v Luceda.cz
Rychlé dodání
- skvělá věc, která může hodně pomoci
Máme na sedačce, resp. na všech, co jsme měli to máme a podporuje to držení pásů a fixaci a neumím si představit poutání syna bez tohoto...
- perfektní
- skrytá pojistka
- možnost zapnutí / vypnutí zámku
- dobře vyřešená instalace
- samolepka a možnost šroubků
- nalepovací držák na odemykací magnet
- samolepky se symbolem zámku v balení, aby člověk věděl, na kterém místě odemykat
- šroubky jsou maličké, jsem zvědav, jak silné dítě to udrží
- tím, že je pojistka skrytá, může i dospělé lákat k "lomcování"
Celkově moc hezky promyšlený výrobek. Instalace pomocí samolepek a vyměřovacího rámečku, ve kterém oba dílky samy drží; komu nestačí samolepky, může si to pak ještě došroubovat přiloženými vruty. Na vnější stranu šuplíku si nalepíte malou značku zámečku, na to místo se pak přiloží magnetický klíč a zásuvka se odemkne.
Magnetický klíč si můžete dát třeba na ledničku, ale manuál to z nějakého důvodu nedoporučuje. Nebo je součástí balení samolepící držáček, do kterého klíč přesně zapadne.
Velké plus je možnost zámek "odemknout" bez demontáže, pak se zásuvka může normálně otevírat, dokud to zase nezapnete.
Jako jedinou nevýhodu vidím že celé zařízení je dost titěrné a nevím jak moc to bude robustní. I přiložené vruty mají jen asi 1.5 cm. Když za to zarve návštěva, která neví, že je zásuvka zamčená, tak hrozí že to celé vylomí, nebo přinejmenším poškodí tu magnetickou západku. O mocně lomcujícím dítěti nemluvě. Ale to ukáže až čas.
Nevyužité spolu se zábranou, nerozbaleno.
Bohužel jsem zábranu nevyužila, tak nemůžu hodnotit. Stále je zabalená, nevyužitá, ale určitě najde využití.
- Rychle se skládá
- Vypadá hezky a bytelně
- Nedají se, samostatně dokoupit rozšiřující prvky
Je to BMW mezi dětskými ohrádkami, čemuž odpovídá i vysoká cena. Kvalita je suprová. Mrzí mě, že se nedají dokoupit rozšiřující prvky.
- Pěnová zarážka svůj úkol plní
ISO uzamykatelná klika balkonová univerzální
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Rychlost dodáni
Miminko je v bezpečí a maminka klidná
Super na zásuvku
- Dítě opravdu neotevře - nejen že se musí zmáčknout, třemi prsty jednou rukou současně, ale i větší silou.
- K otevření je třeba větší síla takem prostředníču - což může být pro ten prst docela posilovna při častém otevírání - pořád ale lepší něž levné zámky, které jdou snadno jedním prstem, že je otevře i batole...
Volil bych pouze v případě, že magnetický zámek není vhodný - třeba proto, že na místě nemůžete mít schovaný magnetický klíč mimo dosah dětí a nechcece ho nosit jako přívěšek sebou...
- Snadná/rychlá montáž i otevírání/zavírání
- Možno použít svisle i vodorovně
- Nehyzdí nábytek z venčí
- nástavec na snadné a přesné nalepení
Někdo opravdu myslel, když ten tento produkt navrhoval, což je pak vždy radost používat!
- Výborně chrání
- Pevně drží
- Kvalitní materiál
Ověřeno, že dítě to neodlepí ze stolu, protože to pevně drží a hlavně chrání.
Zopa zábrana Monna Griffin Grey
Přidáno: 16. listopadu 2024
(naposledy upraveno 16. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Akorát velký
- Dobře se s ním manipuluje
- Nastoupil službu na plynovém sporáku. Svou funkci plní na 100%.
- Snadno se nalepuje a dobře drží.